Europa Conference League

Βιεϊρίνια: «Δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στον γρήγορο ρυθμό»

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στάθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά την ήττα από την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να βελτιωθεί και να προετοιμαστεί καλύτερα για τη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ την επόμενη Πέμπτη, θεωρεί πως πίεσαν μια καλή ομάδα και πως αντιμετώπισαν προβλήματα στις γραμμές τους, αλλά και πως δεν εκμεταλλεύτηκαν και τις δικές τους αντεπιθέσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά: «Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν το παιχνίδι που θέλαμε να κάνουμε. Ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε. Πήραμε το μάθημά μας σήμερα, πρέπει να βελτιωθούμε και να προετοιμαστούμε για τη ρεβάνς. Σίγουρα, θα μας βοηθήσει και ο κόσμος για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Προσπαθήσαμε να πιέσουμε όσο μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η Μπριζ είναι μια πολύ καλή ομάδα που ξέρει να βγαίνει από αυτήν. Είχαμε προβλήματα ανάμεσα στις γραμμές, αλλά καταφέραμε να το βελτιώσουμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκαμε τους δικούς μας χώρους στην αντεπίθεση, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Θα προσπαθήσουμε στη ρεβάνς να πάρουμε την πρόκριση για τα ημιτελικά με τη βοήθεια του κόσμου μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x